12.2 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Krepko nadelan s tovornjakom vzratno trčil v avtomobil in ga poškodoval

Minuli  dan  so  gorenjski  policisti  obravnavali  štiri prometne nesreče  s telesnimi poškodbami. Vseh nesreč je bilo pet. Zgodaj zjutraj je v  Kranju zaradi neprilagojene hitrosti padel mopedist. Sredi dopoldneva je v  Bohinju  padel  kolesar,  ki  se  z  rokami  ni držal krmila kolesa. Pri Podtaboru  sta  zaradi  neprilagojene  hitrosti  vožnje  trčila  dva osebna avtomobila, ki sta vozila v isti smeri. Obravnavano je bilo naletno trčenje in lažje poškodbe pri udeležencih. Zaradi nesreče je nastal več kilometrski zastoj.

Še  četrta  prometna nesreča in zadnja minuli dan pa se je zgodila v Škofji Loki.  Na  kolesarski  stezi  iz  smeri Plevne proti Frankovemu naselju sta čelno trčila dva kolesarja. Mlajši kolesar se je po padcu pobral in s kraja odšel  pred  prihodom  policije.  Drugi  kolesar je po prvih podatkih lažje poškodovan.  Ker  gre  v  primeru  nastalih  telesnih  poškodb  za prometno nesrečo,  ki  jo  policisti  morajo  obravnavati,  prosimo priče nesreče za informacije o pobeglem kolesarju. Sporočijo jih lahko na Policijsko postajo Škofja  Loka  (04  502  37  00)  ali na interventno številko 113 oziroma na anonimni telefon 080 1200.

Nesreče so beležili tudi policisti na Primorskem. Dopoldan se je na Ulici Istrskega odreda v Izoli 54-letna voznica mopeda vključevanju na cesto in pri tem izsilila prednost 45-letnemu vozniku
osebnega avtomobila. Sledi ji plačilni nalog zaradi izsiljevanja prednosti. Lažje poškodovano so odpeljali v izolsko bolnišnico.

Ob 19.30 je na Šaredu nekdo trčil v parkirano vozilo klicatelja. Policisti so identificirali domačina, ki je zaradi nepravilnega premika s tovornim vozilom poškodoval parkiran osebni avto. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 1.03 mg/l. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine