15.2 C
Ljubljana
petek, 17 septembra, 2021

Krepko »moker pod streho«, morali so ga pridržati do streznitve

Piše: C. R.

Ormoški policisti so sinoči, okoli 20. ure, v Savcih ustavili 35-letnega voznika osebnega avtomobila, ki se je tisti dan očitno zelo dobro zabaval, saj je kazal očitne znake, da je »moker pod streho«. 

Alkotest je sume policistov potrdil, saj je možakar pihnil krepko čez dva promila. Zato so ga zadržali do streznitve, vozniško dovoljenje pa so mu seveda odvzeli. Kmalu bo dobil tudi vabilo na sodišče.

Sinoči, ob 21.31 so policisti v Pesniškem dvoru ustavili še enega podobnega veseljaka, ki je sicer v »pojočo travico« napihal nekoliko manj, a še vedno krepko čez mejo. Pokazalo pa se je, da dvajsetletnik sploh nima vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, o svojem dejanju pa se bo moral pogovoriti z delilcem pravice.

Danes  ob  0.20  pa so  policisti v naselju Spodnji Jakobski dol ustavljali  28-letnega  voznika osebnega avtomobila. Očitno ni bil ravno slep, saj je, ko je zagledal policiste, pohodil plin, namesto, da bi ustavil. Policisti so se pognali za njim in ga vendarle uspeli ustaviti. Pokazalo se je, da vozilo ni niti registrirano niti zavarovano, nameščeno je imelo ukradene tablice, voznik pa sploh nima vozniškega dovoljenja. Tudi alkotest je bil zelo zgovoren, saj je grešnik napihal skoraj poldrugi promil.

Seveda je jasno, da grešnega voznika čaka neprijetno srečanje s sodnikom.

Vir: Policija

Zadnje novice

Sorodne vsebine