0.5 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Kradli tudi smučarsko opremo

Na  Cesti  1.  maja  v  Kranju je bila iz odklenjene garaže odtujena  smučarska  oprema.  V  petek  dopoldan  je bilo na Kriški ulici v Kranju  vlomljeno  v  stanovanjsko  hišo.  Včeraj  popoldan  je bilo v hišo vlomljeno  v  Koritnem,  v Podbregu v Kranjski Gori pa je storilec vlomil v kleti  stanovanjskega  objekta.  Danes  so  policisti  obravnavali  vlom  v poslovni  objekt  na  Cesti Železarjev na Jesenicah. Pri vlomih so storilci iskali zlatnino, nakit in denar, iz kleti pa sta bili odtujeni dve kolesi.

V Šiški je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo, od koder je bila odtujena gotovina in nakit. Škoda znaša nekaj tisoč evrov. Na območju Grosuplja je bil vlomljeno v novogradnjo, od koder je bilo odtujeno orodje. Škoda znaša okoli 2500 evrov. V Mostah je bilo vlomljeno v hišo, od koder je bil odtujen nakit in prenosni računalnik. Škoda znaša nekaj tisoč evrov. V Centru je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je bila odtujena gotovina in nakit. Škoda znaša okoli 3000 evrov. Na območju Šiške je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je bil odtujen nakit. Škoda znaša okoli 500 evrov.

Na območju centra Ljubljane je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je bil odtujen nakit in denar. Škoda znaša nekaj tisoč evrov. V Domžalah je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo iz katere je bila odtujena gotovina in mobilni telefon. Škoda znaša okoli 700 evrov. Za Bežigradom je bilo vlomljeno v poslovne prostore podjetja, od koder je bil odtujen prenosni računalnik. Škoda znaša okoli 500 evrov.

Na območju Viča je bilo vlomljeno v hišo, od koder je bil odtujen nakit in prenosni računalnik. Škoda znaša nekaj tisoč evrov. Na Brezovici je bilo vlomljeno v prostore podjetja, od koder je bila odtujena gotovina. Škoda znaša nekaj tisoč evrov. V Šiški je bilo vlomljeno v novogradnjo, od koder je bila odtujena vibracijska plošča. Škoda znaša okoli 5000 evrov.

Na območju Iga je bilo vlomljeno v gradbeni kontejner, od koder je bilo odtujeno orodje. Škoda znaša okoli 1500 evrov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine