15.7 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Kradli oblačila, žico, denar, nakit, motorne kose, mopeda …

Policisti so na območju PU Ljubljana obravnavali 10 vlomov, v treh primerih je ostalo pri poskusu.

 

Na območju Kočevja je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil oblačila in lastnika oškodovali za okoli 1.000 evrov.

Policisti so na območju Litije obravnavali vlom v vikend, od koder je neznani storilec odtujil kolut žice, lastnik je bil oškodovan za okoli 500 evrov.

Na Celovški cesti v Ljubljani so neznanci vlomili v specializirano trgovino ter odtujili nakit in denar. Po prvi oceni je nastalo za okoli 8.000 evrov škode.

Na območju PP Ljubljana Center je bilo vlomljeno v trgovino, od koder so neznanci odtujili denar. Pri tem je nastalo za okoli 400 evrov škode.

Na območju PP Ljubljana Center je bilo vlomljeno v trgovino s hitro prehrano, od koder so neznanci odtujili denar. Pri tem je nastalo za okoli 150 evrov škode.

Na Dolenjski cesti v Ljubljani so neznanci vlomili v skladiščne prostore podjetja, od koder so odtujili dve motorni kosi (nitkarci). Podjetje je oškodovano za okoli 500 evrov.

V Hrastniku sta storilca vlomila v leseno lopo in odtujila dva mopeda znamk Tomos in Raptor. Storilca so policisti izsledili in za nujno potreben čas pridržali. Prav tako so v bližini prijetja našli mopeda, ki sta bila
vrnjena lastniku. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper storilca podali kazensko ovadbo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine