5.8 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Kradli les iz gozda

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, štiri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, požar, sprejeli dva tujca, ki sta v našo državo vstopila na nedovoljen način, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

 

Okoli 14.00 je v Mostju zaradi prekratke varnostne razdalje prišlo do trčenja med dvema osebnima avtomobiloma. Zaradi trčenja je eden izmed avtomobilov zapeljal na naprotno smerno vozišče, kjer je v njega trčil nasproti vozeči osebni avtomobil. V trčenju sta se dve osebi lahko telesno poškodovali.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino lesa iz gozda, goljufijo pri posoji denarja, tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila in zasegli bankovec za 50 evrov za katerega se sumi, da je ponarejen.

V Petišovcih je prišlo do požara na gospodarskem poslopju. Hujšo posledico so preprečili domači gasilci. Zaradi hitrega posredovanja gasilcev je nastalo le za okoli 500 evrov škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornja Radgona.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine