15.4 C
Ljubljana
nedelja, 1 oktobra, 2023

Kradli kolesa

Piše: C. R.

Policisti PP Nova Gorica so včeraj, 23. avgusta okoli 19. ure, obravnavali tatvino dveh koles v Novi Gorici (Prešernova ulica). Po sedaj zbranih podatkih je neznani storilec iz kletni stanovanjskega bloka odtujil dve zaklenjeni kolesi: znamke Genesis Tracking Speedcrossx, črne barve in kolo znamke Olimpija City Bike, sive barve.

S tem dejanjem je storilec oškodovancem povzročil za približno 700 evrov materialne škode. Novogoriški policisti bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Včeraj, 23. avgusta, so bili policisti obveščeni tudi o vlomu v osebni avtomobil znamke VW, ki je bil pred nekaj dnevi parkiran na parkirnem prostoru ob regionalni cesti pri planinski poti za hrib Golak, v okolici naselja Predmeja. Neznani storilec je z neznanim predmetom je na vrhu prednjih desnih vrat skušal odpreti vrata, vendar mu to ni uspelo in je od dejanja odstopil ter odšel neznano kam. Storilec je z omenjenim kaznivim dejanjem na avtomobilu povzročil za okoli 200 evrov materialne škode. Policisti PP Ajdovščina bodo po zaključku preiskave kaznivega dejanja podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine