6.7 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Kradejo kot srake: Ukradena traktorska kosilnica, puhalnik za listje, orodje…

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, zasegli dva osebna avtomobila ter tri primere povoženja divjadi. V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, zasegli dva osebna avtomobila ter tri primere povoženja divjadi. 

Ob 12 uri se je v Murski Soboti, zaradi nepravilnega prečkanja vozišča, otrok zaletel v sprednji del osebnega avtomobila. Pri trčenju se je otrok lahko telesno poškodoval. 

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino motorne žage, kaznivo dejanje zatajitve denarnice, tujca, ki je uporabljal ponarejeno vozniško dovoljenje in vlom v garažo od koder je bila ukradena traktorska kosilnica, puhalnik za listje ter še nekaj orodja. Vlomilca sta bila kasneje izsledena in ustavljena v bližini.  

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali. 

V Lendavi je bil vozniku  zasežen osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja. Prav tako je bil osebni avtomobil zasežen tujemu državljanu, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Gornji Petrovci in Ljutomer. 

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine