23.6 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

Kljub stalnim opozorilom se drzne tatvine nadaljujejo – praktično vedno na enak način

V petek, 18. 10. 2019, okoli 9. ure zjutraj je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o drzni tatvini na območju Broda v Ljubljani. Trije neznani storilci so s pretvezo, da so delavci telekomunikacijskega podjetja, zamotili starejši oškodovanki in jima iz hiše odtujili gotovino. Z dejanjem so ju oškodovali za okoli 900 evrov. Storilci so trije moški, stari okoli 40 let, oblečeni v temnejša delavska oblačila.

 

 
Na območju Most je neznani storilec vlomil v hišo in iz nje odtujilgotovino. Lastnika je oškodoval za okoli 1800 evrov.Na območju Viča je bilo vlomljeno v hišo, od koder je bila odtujena gotovina in osebno vozilo znamke BMW. Materialna škoda znaša več tisoč evrov. Na območju Bežigrada je neznani storilec vlomil v stanovanje, od koder je odtujil nakit in gotovino. Materialna škoda znaša nekaj tisoč evrov. V centru mesta Ljubljana je neznani storilec vlomil v stanovanje, od koder je odtujil gotovino in tablični računalnik. Materialna škoda znaša okoli 2000 evrov.

V Mostah je neznani storilec vlomil v poslovne prostore podjetja in iz njih odtujil gotovino. Materialna škoda znaša okoli 600 evrov. Na Vojkovi cesti je bilo vlomljeno v poslovni prostor, od koder je bila odtujena gotovina. Materialna škoda znaša okoli 600 evrov. Na območju Domžal je neznani storilec vlomil v stanovanjske prostore, od koder je odtujil prehrambne izdelke. Materialna škoda znaša okoli 100 evrov.

V Mengšu je bilo vlomljeno v poslovne prostore podjetja, od koder je bilo odtujen kombi in več kosov orodja. Materialna škoda znaša več tisoč evrov. Na območju Šiške je bilo vlomljeno v gradbene kontejnerje, od koder je bilo odtujeno orodje. materialna škoda znaša okoli 4000 evrov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine