23.7 C
Ljubljana
nedelja, 26 septembra, 2021

Ker so Nigerijci mislili, da jih je vudu vrač naredil nevidne, so drogo prodajali pred očmi policije

Policija je pred dnevi aretirala 13 nigerijskih migrantov, ki so v kovčkih prevažali 50 kilogramov marihuane, poroča italijanski portal Sostenitore.

Aretacija ni nič takega, saj je že dolgo jasno, da v Evropo iz Afrike ne prihajajo inženirji, astronavti, nanotehnologi in zdravniki, ki bežijo pred vojno in bodo stari celini prinesli napredek, kot to še vedno trdijo levičarji,  ampak navadni kriminalci. A ta aretacija je nekaj posebnega.

Trinajst črnskih kriminalcev je, preden so začeli prodajati drogo, obiskalo vudu vrača. Ta je za njih opravil obred in jim zatrdil, da so od tega trenutka naprej za policijo nevidni.

Nesojeni »inženirji« so mu verjeli in vsem na očeh prodajali marihuano, misleč, da jih vidijo samo kupci, ne pa tudi policija. Ta jih je nekaj časa opazovala, hitro dojela, da v glavah nimajo vsega urejenega tako, kot bi človek od preprodajalcev pričakoval. Za to so operacijo poimenovali z »nevidni«.

Prodajo droge je iz hišnega pripora v Rimu vodil 34-letni Nigerijec, aretirana trinajsterica so bili zgolj ulični preprodajalci.

Zadnje novice

Sorodne vsebine