-0.5 C
Ljubljana
sreda, 8 februarja, 2023

Kalifornija: 6-letnik ustreljen, ker je njegova mama vozniku pokazala srednji prst

Piše: Škandal24

V petek zjutraj je bil ustreljen šestletnik iz Kalifornije, ker je, kot poroča Daily Mail, je mati, ki ga je peljala v šolo, vozniku kazala srednji prst.

Med vožnjo v koloni je beli Volkswagen materi odrezal pot materi, ki je vozila 6-letnega Aidena Leosa. V znak protesta je mati svoj srednji prstom usmerila v voznika v notranjem ogledalu. V tem trenutku je sovoznik slednjega izvlekel pištolo in v trebuh ustrelil dečka, ki je sedel na zadnjem sedežu. »Mama, mene boli trebuh,« je po streljanju rekel fant, mama pa je obstala ob cesti in takoj poklicala rešilca, a Aidena ni bilo mogoče rešiti.  »Na oblekah je imel kri in ko so fanta odpeljali, je bil že modre barve. Takrat ga je mati videla zadnjič,« je v solzah rekla starejša sestra Alexis Cloonan in prosila priče za pomoč.

Mati je kasneje policistom povedala, da se je po kazanju s prstom poskušala umakniti od njih, vendar ji je bela limuzina še naprej sledila. Policija išče moškega in žensko, ki sta vozila omenjeni avtomobil. Domneva se, da je moški med vožnjo z avtomobilom izstrelil kroglo s sovoznikovega sedeža.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine