5.3 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

Kaj vse so našli 43-letnem Ljubljančanu med hišno preiskavo?

Bežigrajski  policisti  so  19. 5. 2020 na podlagi odredbe sodišča opravili hišno  preiskavo pri 43-letnem Ljubljančanu, zaradi suma storitve kaznivega dejanje  neupravičene   proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi  snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih  drog. 

 

Pri  preiskavi  so  zasegli  215 zavitkov amfetaminov, približno 50 g kokaina, 20 tablet MDMA, ter opremo in pripomočke za gojenje in  prodajo  prepovedanih  drog.  Osumljenega,  ki  je v preteklosti že bil obravnavan za tovrstna kazniva dejanja bodo danes privedli k preiskovalnemu sodniku.

———————————————————————————————————-

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine