8.9 C
Ljubljana
četrtek, 15 aprila, 2021

Kaj se dogaja v Kopru?? Počilo v Žusterni, huje poškodovan Koprčan – mu bodo morali amputirati roko?

Včeraj ob 16.30 so bili policisti obveščeni o eksploziji v Žusterni.

Policisti so nemudoma odšli na kraj in ga zavarovali. Pri ogledu kraja eksplozije so sodelovali tudi bombni tehniki iz Oddelka za protibombno zaščito Specialne enote policije.

Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 32-letni domačin sosedom, s katerimi je v sporu, nastavil močnejšo petardo, kupljeno na črnem trgu. Njegov 58-letni oče je to opazil in hotel petardo odstraniti, takrat pa je eksplodirala. Eksplozija mu je hudo poškodovala prste na rokah, zato so ga takoj odpeljali v UKC Ljubljana na zdravljenje.

Osumljeni 32-letnik je bil prijet, odrejeno mu je bilo pridržanje. Trenutno je še vedno v policijskem pridržanju, po zaključenih postopkih pa mu sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje povzročitev splošne nevarnosti in kaznivo dejanje povzročitev hude telesne poškodbe.

……………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine