3.5 C
Ljubljana
sobota, 16 oktobra, 2021

Junaki nočne kronike so močno razgrajali

Piše: C. R.

Policisti PU Novo mesto so zadnje dva dni obravnavali sedem kršitev javnega reda in miru na javnem kraju ter tri prijave kršitev v zasebnem prostoru.

V torek popoldne so novomeški policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru na Maistrovi ulici v Novem mestu. Tam so si v lase skočili kar trije pogumneži, vendar jo je najbolj skupil 57-letnik, ki sta ga razgrajaška sotrudnika fizično napadla. Posredovali so možje postave in napadalcema napisala položnici.

V torek zvečer so policisti v Krškem napisali plačilni nalog tudi 65-letniku, ki se je prepiral in grozil znancu. Očitno je res pretiraval, da so na pomoč klicali policijske patrulje.

V noči iz torka na sredo pa so policisti posredovali v Mirni Peči, kjer je nekdanji zakonski par na neprimeren način reševal svoje težave. No, to je veljalo predvsem za 39-letnika, ki je pod “gasom” močno povzdigoval glas nad bivšo partnerko, ki je poklicala 113. Vročekrvnež jo je odnesel s plačilnim nalogom.

Nekoliko neobičajen primer kršitve pa so zaznali na bencinskem servisu v Metliki, kjer si je 35-letni frajer kar pri točenju goriva meni nič tebi nič prižgal cigareto. Ali je šlo za samomorilskega napadalca, ni znano, je pa ob opozorilu uslužbenke povsem popenil. Le malo je manjkalo, pa bi vsiljivo uslužbenko krepko nabunkal. Vendar so že prej posredovali policisti in mu izročili položnico za nasilno obnašanje.

Vir: Policijska uprava Novo mesto

Zadnje novice

Sorodne vsebine