24.7 C
Ljubljana
sreda, 27 septembra, 2023

Je pogrešani Davide padel v Ljubljanico in se utopil?

Davide Maran, 26-letni študent iz mesteca Guercino v Italiji, je še vedno pogrešan. Nazadnje je bil viden v nedeljo, 25. marca, ob 6. uri zjutraj v klubu K4. Italijanski mediji poročajo, da je po njihovih informacijah izginil nekje na poti v hostel na Poljanski cesti, kjer je prebival.

Kot poroča policija, je bil Davide oblečen v jakno temno zelene barve z napisom Napapini, obut je bil v rjave čevlje, na glavi pa je nosil črno volneno kapo. Vse, ki bi imeli kakršne koli informacije o njem, policija prosi, da to sporočijo na PP Ljubljana Center na številko 01 475 0600, na intervencijsko številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Sicer je Naran visok 185 centimdetrov, tehta samo 62 kilogramov. Ima zelene oči in temno-blond lase.

Maran je bil očitno na Monologu w. Schrauffu, ki je trajal od 23. ure v soboto do 5. ure zjutraj v nedeljo.

Zabava v klubu K4, na kateri je domnevno bil Davide Maran. (Slika: Facebook/K4)

Maran je študent, ki sodeluje v Erasmus študentski izmenjavi. Ukvarja se s fitokemijo. Preplah so zagnali starši, potem ko se jim ni oglasil. Najprej so obvestili italijansko policijo, ta pa italijansko veleposlaništvo v Ljubljani. V Ljubljani sta se iskalni akciji pridružila tudi Maranov oče in stric, poroča portal Estense. Domnevno sta sorodnika po Ljubljani obesila številne plakate s fotografijo in podatki o pogrešanem.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine