15.7 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Izsilil prednost in v drugo vozilo

V preteklih 24 urah je Operativno komunikacijski center PU Ljubljana prejel 161 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od navedenih so policisti s področja kriminalitete obravnavali 43 dogodkov, s področja javnega reda in miru 49 dogodkov in s področja prometne varnosti 57 dogodkov. Policisti so med drugim s področja kriminalitete obravnavali drzno tatvino, 9 tatvin, 7 vlomov in 2 poškodovanji tuje stvari.

 

S področja prometne varnosti so obravnavali 16 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 prometni nesreči z lahkimi telesnimi poškodbami. Kršiteljem cestno prometnihpredpisov so policisti zasegli 5 vozil.

S področja kršitev javnega reda in miru so intervenirali 6-krat na javnem kraju in 2-krat v zasebnem prostoru.

Vlomi

Policisti PU Ljubljana so bili v preteklih 24 urah obveščeni o 7 vlomih, od tega je v 2 primerih ostalo pri poskusu.

V Logatcu so neznanci vlomili v lopo in odtujili dve kosilnici, v Grosupljem je bilo vlomljeno v poslovni prostor, odtujeno je bilo nekaj gotovine, v Mostah so neznanci vlomili v klet in odtujili pijačo, prav tako so neznanci vlomili še v kavomat in odtujili nekaj gotovine.

Barje, drzna tatvina

Danes zjutraj so bili policisti obveščeni o drzni tatvini na počivališču Barje.

Z zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da so neznani iz odklenjenega vozila, v času, ko je v njem spala oškodovanka, odtujili torbico. Oškodovana je bila za nekaj sto evrov.

Prometna nesreča s poškodbami

Danes okoli 6.30 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s poškodbami v Domžalah.

Ugotovljeno je bilo, da je do nesreče v križišču prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznika osebnega vozila. Slednji je trčil v vozilo udeleženke, ki je pri tem utrpela lažje telesne poškodbe in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v KC Ljubljana. V nesreči je nastalo za okoli 4000 evrov materialne škode.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine