16.4 C
Ljubljana
četrtek, 29 julija, 2021

Iz prevrnjenega avtomobila reševali otroka

Včeraj ob pol enih popoldne je 53-letna voznica osebnega avtomobila v križišču v Novem mestu odvzela prednost drugemu vozilu in se vanj zaletela (zaradi trka je drugo vozilo obrnilo na bok). V prevrnjenem vozilu sta se lažje poškodovali voznica in sedemletni otrok.

Včeraj  okoli  19.  ure  se  je  v  križišču  Šubičeve in Slovenske ceste v Ljubljani  zgodila  prometna  nesreča,  v  kateri sta bila udeležena voznik osebnega  vozila in kolesar. Po do sedaj zbranih obvestilih in ogledu je do nesreče  je  prišlo, ker je voznik osebnega vozila pri zavijanju v križišču odvzel  prednost kolesarju, ki je pripeljal po kolesarski stezi. Kolesar je bil  pri  tem  lažje  telesno  poškodovan  in  je  bil z reševalnim vozilom odpeljan  v  UKC  LJ.  Ko  bodo zbrana vsa obvestila bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.

Včeraj  nekaj  po  15.  uri se je na Grablovčevi ulici v Ljubljani  zgodila prometna  nesreča,  v  kateri  sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist.  Do  nesreče  je  prišlo,  ker  je  voznik  osebnega  vozila  pri parkiranju  zaradi  nepravilnega  premika zaprl pot motoristu. V nesreči je bil  motorist  telesno poškodovan in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC LJ. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Včeraj  okoli  12.30  se je na  Celovški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča,  v  kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do nesreče je prišlo, ker je voznik zaradi neprilagojene hitrosti s prednjim delom vozila trčil  v  zadnji  del  stoječega osebnega vozila. Pri tem je bil udeleženec nesreče   lažje  telesno  poškodovan.  Policisti  so  povzročitelju  izdali plačilni nalog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine