14.4 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Iz kleti odtujil kolo

V zadnjih 24 urah je Operativno komunikacijski center PU Ljubljana prejel 155 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od navedenih so policisti s področja kriminalitete obravnavali 67 dogodkov, s področja javnega reda in miru 46 dogodkov in s področja prometne varnosti 50 dogodkov.

 

Policisti so med drugim s področja kriminalitete obravnavali 11 tatvin, 6 vlomov (v dveh primerih je ostalo pri poskusu) in 4 poškodovanja tuje stvari.

S področja prometne varnosti so obravnavali 11 prometnih nesreč z materialno škodo in 5 prometnih nesreč z lahkimi telesnimi poškodbami. Zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov so policisti zasegli eno vozilo.
S področja kršitev javnega reda in miru so intervenirali 17-krat na javnem kraju in 3-krat v zasebnem prostoru.

Vlomi v objekte:
Policisti so na območju PU Ljubljana obravnavali 6 vlomov, od tega je v dveh primerih ostalo pri poskusu. Neznanci so na Kajuhovi ulici v Ljubljani vlomili v klet in odtujili kolo, v Kamniku so vlomili v vrtno lopo, iz katere so odtujili dve kolesi, na območju Grosupljega pa so vlomili v garažo, iz katere so odtujili dve kosilnici in več delovnega orodja, ter v prostore vrtnarije, iz katerih so odtujili blagajno z denarjem.

Zadnje novice

Sorodne vsebine