4.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 11 decembra, 2023

Italijanu se je čisto utrgalo: tole je naredil v predoru Kastelec…

Piše: C. R. 

Policijska uprava Koper poroča o nevsakdanjem dogodku, ki se je zgodil včeraj zjutraj v predoru Kastelec na primorski avtocesti. 

Ob 8.09 je v omenjenem predoru trčilo več vozil. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je 50-letni državljan Italije vozil od Kozine proti Kopru skozi tunel Kastelec na skrajno predrzen in brezobziren način. Peljal je po sredini prometnih pasov in se vrival med vozila, pri tem pa je najprej oplazil prednji levi del vozila 55-letne voznice, za tem je tik pred nišo s prednjim delom vozila trčil v zadnja dela osebnih vozil 42-letnega in 27-letnega voznika, ki sta vozila vsak po svojem prometnem pasu. Po trčenju je vozilo Italijana odneslo desno v nišo, kjer je najprej oplazil bok niše, nato pa trčil v varnostni meh, vozilo 27-letnika je po trčenju obrnilo, da je vzvratno zapeljal v nišo v trenutku, ko je vozilo povzročitelja odbilo od varnostnega meha, tako da je zadnji del njegovega vozila dvignilo in je nasedel na zadnji del vozila 27-letnega voznika.

Povzročitelj je želel kraj peš zapustiti, vendar so ga policisti prijeli, sledi mu kazenska ovadba za kaznivo dejanje nevarne vožnje. Ali je na obnašanje norca vplivala droga, policija za zdaj še ni sporočila.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine