7 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Iščejo se sumljive osebe

Radovljiški  policisti  se  te  dni srečuje s prijavami sumljivega ravnanja dveh  oseb  in  pojavom  določenega osebnega avtomobila v tej zvezi. Občane prosijo za informacije.

Prejšnji  teden  enkrat  in  včeraj, 31. julija dvakrat, sta bila približno 50-let   stara   ženska   in   moški  na  območju  Radovljice  opažena  pri fotografiranju  stanovanjskih hiš in blokov na Bevkovi in Cankarjevi ulici. Prijavitelji  so  vedeli povedati še, da sta uporabljala osebni avtomobil s tujimi  registrskimi  oznakami  (verjetno  Velike  Britanije).  Vozilo  ima spredaj  belo  in zadaj rumeno registrsko tablico, volan na desni strani in je modre ali modro – vijolične barve.

Ženska je močnejše postave, ima temnejšo polt, temne lase, ki so bili speti v  čop,  ob  prijavi  pa  je bila oblečena v pisano majico brez rokavov. Ob drugi prijavi je bila oblečena v rdeče hlače.

Moški ima prav tako temnejšo polt in sive lase. Ob prijavi je bil oblečen v sive hlače in temno srajco.

Ženska  s  takim  opisom  se  je  že pojavila pri poskusu tatvine stvari iz stanovanja ta ponedeljek na Ulici Staneta Žagarja v Radovljici.

Kdor  ima  informacije  o  osebah,  ju je srečal ali kaj ve o vozilu, ki ga iščemo,  naj  podatke  prosimo  sporoči radovljiškim policistom na številko (04)  537  78  00 ali policiji na interventno številko 113 oziroma anonimni telefon 080 1200.

Zavarujte svoje premoženje pred tatovi in vlomilci. Zaklepajte nepremičnine in poskrbite za vredne stvari, ki naj ne bodo na vidnem mestu. Prav tako ne puščajte  ključev na »skritih mestih«, ker so to točke, kamor tudi storilci najprej pogledajo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine