9.5 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

Imela je težko nogo in še dva promila “v riti”…

Piše: C. R.

Čeprav policisti opozarjajo na posledice prehitre vožnje ter uživanja opojnih substanc, še zlasti pa pred kombinacijo obojega, pa to očitno ni kaj dosti vplivalo na voznico, ki je povzročila prometno nesrečo.

Včeraj okoli  20. ure se je namreč na Zaloški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča,  v  kateri  so bili udeleženi vozniki treh osebnih vozil. Prometno nesrečo  je  zaradi  neprilagojene  hitrosti  povzročila  voznica  osebnega vozila, poroča ljubljanska policija.

V  postopku  je   preizkus alkoholiziranosti pri njej pokazal 1.0 mg/l  alkohola  v  izdihanem  zraku, kar pomeni, da je povzročiteljica “pihnila” kar debela dva promila.  V  prometni nesreči je bil eden izmed udeleženih  voznikov  lažje telesno poškodovan. Policisti so opravili ogled in  nadaljujejo  z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja nevarne vožnje.

Policija sicer ne poroča, ali je bil ta dogodek povezan s pustovanjem, prav tako ne navaja starosti voznice. Znano je, da zlasti mlajši del populacije zelo rad pohodi plin, tudi zaradi opogumljenosti z maligani. Glede na to smrtonosno kombinacijo pa je bila pravzaprav še sreča, da se je končalo le z enim lažje poškodovanim.

Zadnje novice

Sorodne vsebine