16 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Ilegalni migranti iz Pakistana tudi v Pomurju

V  preteklih  štirindvajsetih  urah  so pomurski policisti obravnavali tri prometne  nesreče v katerih sta se dve osebi lahko telesno poškodovali, pet kaznivih  dejanj,  dve kršitvi javnega reda in miru, delovno nesrečo, tujcu zasegli  teleskopsko  palico, ki je po Zakonu o orožju prepovedana, prijeli dva  državljana Pakistana, ki sta v Slovenijo vstopila na nedovoljen način,
osem primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

 

Že prejšnji dan so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče v katerih je nastala samo materialna škoda. Obravnavana sta bila še dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja in tri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete je bila na bencinskem servisu v Murski Soboti obravnavana tatvina goriva. V Moravskih Toplicah je neznanec ukradel zaklenjeno električno moško kolo. Soboški policisti so obravnavali še poškodovanje osebnega avtomobila in goljufijo.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Soboški policisti so prijeli tri tujce, kateri so na nedovoljen način prišli v Slovenijo.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

Zadnje novice

Sorodne vsebine