17.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 2 avgusta, 2021

Huda nesreča pri Velenju: Starši po novici o sinovi smrti pristali v bolnišnici

V torkovi hudi nesreči pri Hudi luknji blizu Velenja je umrl 25-letni Husein Vejzović iz Stupara pri Kladnju. Po njegovi smrti se je za bosanski spletni portal Dnevni Avaz oglasila njegova prijateljica Edina Vejzović iz Vlasenice: »Vsi mislijo, da sem njegova sestra, a imava le isti priimek. Še vedno sem v šoku, izguba me je zelo prizadela. Dan pred nesrečo sva se slišala in izmenjala nekaj sporočil.«

 

Za omenjeni portal je še povedala, da Huseinov brat Elvis dela v Sloveniji. »V stikih smo. Slišala sem, da so njegovi starši končali v bolnišnici, potem ko so izvedeli za tragedijo. Husein mi je veliko pomagal v življenju. Bil je moja opora. Vikend bi morala preživeti skupaj. In zdaj ga ni več,« je povedala Edina Vejzović.

Nesreča se je zgodila v torek malo po 4. uri. V policijskem poročilu so zapisali, da je voznik v ostrem desnem ovinku izgubil nadzor nad tovornim vozilom in zapeljal z vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo na bok. Voznik je ostal ukleščen in je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl.

Zadnje novice

Sorodne vsebine