9.9 C
Ljubljana
četrtek, 18 aprila, 2024

GROZLJIVKA NA BENCINSKEM SERVISU: Okužena odšla na WC, nato prodajalcu svetovala, naj razkuži ključ!

Kako neodgovorno se v epidemiji koronavirusa nekateri obnašajo, dokazuje primer iz naše soseščine. Zagrebški policisti so namreč začeli s kazensko preiskavo starejšega zakonskega para zaradi širjenja nalezljive bolezni, kar je kaznivo dejanje.

Gre za 72-letnega moškega in 70-letno žensko, ki sta včeraj zvečer že z znaki obolenja zaradi COVID19 z avtom zapeljala na bencinsko črpalko v Zagrebu. Moški je brez zaščitne opreme odšel do uslužbenca črpalke in ga prosil za ključ za sanitarne prostore. Uslužbenec mu ga je tudi izročil. Po vrnitvi ključa je pustil ključ na pultu in odšel. Nato pa je prišla k blagajni še ženska in uslužbencu povedala, da sta oba okužena s koronavirusom, zato naj ključ dezifencira.

Seveda je uslužbenec takoj poklical policijo, patrulja je prišla zelo hitro in z varne oddaljenosti pozvala omenjeni par, naj gre v svoje vozilo. S policijskim spremstvom sta se nato odpeljala do bolnišnice, kjer so ju hospitalizirali, že predhodno testiranje nekaj dni nazaj pa je potrdilo, da sta okužena. Bencinsko črpalko pa so takoj po dogodku zaprli in jo dezinfecirajo, uslužbenec pa je bil poslan v strogo karanteno.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine