25.2 C
Ljubljana
nedelja, 20 junija, 2021

Grozljivka blizu ljubljanskega letališča: iz razbitin lahko rešili le še posmrtne ostanke!

Hkrati s koronavirusom pa smrtne žrtve terjajo tudi slovenske ceste. Zaradi preobremenjenih bolnišnic je zelo težko reševati poškodovance v kritičnem stanju. Danes smo tako že poročali o smrti 22-letnika na Dolenjskem, nesrečo s smrtnim izidom pa so zabeležili tudi na Gorenjskem.

 

Gorenjski   prometni   policisti  so  danes  dopoldan  na  Zgornjem  Brniku obravnavali  smrtno  prometno nesrečo. Okoli 9.20 je umrla voznica osebnega avtomobila,  ki  je  med  vožnjo po mokri in spolzki lokalni cesti izgubila nadzor  nad  vozilom ter silovito trčila v kombi, ki je vozil nasproti. Gre za  letošnjo deseto smrtno žrtev na gorenjskih cestah. Lani je v celem letu umrlo sedem udeležencev.

“Ob  tragični  nesreči  ponavljamo poziv udeležencem, naj vožnjo prilagodijo razmeram na cesti, ki so daleč od poletnih. Ceste so hladne, ponekod mokre, marsikje  umazane,  na  njih  pa  je  tudi  listje,  kar vse slabša oprijem pnevmatike  s  podlago.  Vozite defenzivno, s prilagojeno hitrostjo znotraj omejitev  in  z  večjo  varnostno razdaljo. Pazite tudi pešci, kolesarji in ostali udeleženci v prometu,” sporočajo s policije.

Zadnje novice

Sorodne vsebine