12.2 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Gospod Ojstršek iz gostilne Oštirka je samo prijel za piščalko, s katero mu je gospa zapiskala v obraz! Gospe ni udaril, kakor ga blatijo po družbenih omrežjih.

V nadaljevanju si lahko preberete pojasnilo zaposlenega v gostilni Oštirka, ki je od zadnjega petkovega protesta tarča neupravičenih negativnih ocen in blatenja. Pod pojasnilo podpisani Miran Ojsteršek se ni nikogar fizično dotaknil in ni z nikomer fizičmo obračunal – ženska mu je zapiskala v obraz, zato je le prijel za piščalko!

 

SPOROČILO MIRANA OJSTERŠKA v celoti:

Spodaj podpisani, Miran Ojsteršek, podajam naslednjo Izjavo za javnost.

V petek, 12. junija 2020, se je v neposredni bližini gostilne Oštirka v Celju odvijal dogodek, na podlagi katerega se na družbenih omrežjih že četrti dan ilrijo neresnične in zavajajoče objave, s čimer sem oblaten tako jaz osebno kot tudi moj delodajalec. Navedeno je razlog za odločitev, da sporočim, kaj se je v resnici zgodilo.

Do neljubega dogodka je prišlo ravno na prvi dan Tedna Restavracij, ko smo po skoraj treh mesecih zaprtja in obilici vloženega truda ponovno uspeli napolniti gostilno. Ne glede na to kdo je za in kdo proti, kdo se želi javno Izražati inkdo ne, so petkovi glasni protesti za naše goste moteči. Tudi sam sem izrazil nezadovoljstvo s tem, ko sem prijel za piščalko gospe, ki mi je zatrobila v obraz, ne da bi se je pri tem kakorkoli dotaknil. To je bila moja edina napaka, za katero se iskreno in javno opravičujem. Opravičujem se tako gospe kot organizatorjem dogodka. Ne morom pa se opravičiti za nekaj, česar nisem storil. Nikogar nisem udaril, nikogar se nisem dotaknil, z nikomer nisem fizično obračunal.

Kot vodja ekipe, na katero sem ponosen, sem dolžan zaščitili dobro ime blagovne znamke «Gostilna Oštirka«, ki v teh dneh prejema številne negativne ocene in kritike o kvaliteti hrane, in sicer s strani ljudi, ki našega praga niso nikoli prestopili. Je to pošteno? Tudi mi se borimo za preživetje, zato vljudno prosimo, da razumete tudi nas in ne blatite dobrega imena gostilne, s tem pa tudi vseh zaposlenih, ki s trdim delom skrbimo za varnost svojih družin.

V upanju na pošten odziv organizatorjev protesta, se zahvaljujem za razumevanje in vas pozdravljam.

Miran Ojsteršek

Zadnje novice

Sorodne vsebine