10.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 17 maja, 2021

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

  –           7 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 2 s telesnimi poškodbami;

  –           6 kršitev predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 4 v zasebnem prostoru;

  –           s področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom in poškodovanje tuje stvari.

Dogodki:

   –           Radovljiški policisti so včeraj obravnavali poškodbo delavca pri delu s strojem. Tuja krivda za dogodek je izključena.

   –           Policisti so včeraj obravnavali dve nesreči smučarjev. V enem primeru gre  za  padec zaradi zdravstvenih težav, v drugem primeru pa trk med smučarjema.  Pozivamo  k previdnosti in doslednemu upoštevanju pravil varnega  smučanja.  Smučanje  vsakič prilagodite razmeram na smučišču (sneg, obisk, proga), svojemu znanju, opremi in pripravljenosti.

Koronavirus: določene preventivno-operativne vsebine objavljamo/delimo tudi na Facebook profilu Policijske uprave Kranj.

Promet

Gorenjski  policisti  so včeraj obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi  poškodbami.  Na  glavni  cesti  med  Polico in Kranjem so včeraj trčila  štiri  vozila. Nesreča se je zgodila zaradi neupoštevanja varnostne razdalje.   Poleg  materialne  škode  sta  bila  dva  udeleženca  še  lažje poškodovana.  V  Poljanah  nad  Škofjo  Loko  pa  so  policisti obravnavali prometno  nesrečo  zaradi  izsiljevanja  prednosti.  Proti  povzročiteljema poteka prekrškovni postopek.

Kriminaliteta

Na  Savski  cesti  v  Kranju  je  neznani storilec v garaži poškodoval  osebni  avtomobil.  Nastala  je  manjša  materialna  škoda.  Na Dolžanovi poti na Kokrici je storilec včeraj okoli 21. ure poskušal vlomiti v gospodarsko poslopje. Pod okno je postavil pručko in poškodoval okno. Pri dejanju je bil zaloten. S kraja je pobegnil.

Vir: Policijska uprava Kranj

Zadnje novice

Sorodne vsebine