5.5 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Gorenjski policisti obravnavali dve prometni nesreči; s prizorišča pobegnil en voznik

Gorenjski policisti so minuli dan obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami in eno s pobegom, o kateri še zbirajo obvestila. Nesreči s poškodbami sta se zgodili na območju Tržiča in Radovljice, s pobegom pa na območju Kranja.

V Tržiču je voznik z osebnim avtomobilom odvzel prednost motoristu in povzročil prometno nesrečo, na območju Radovljice pa je kolesar med vožnjo izgubil nadzor nad kolesom in preko krmila kolesa padel po cesti.

Kot prometno nesrečo s pobegom pa policisti obravnavajo nesrečo kolesarja, ki se je okoli 10. ure dopoldan včeraj zgodila na cesti Mlaka pri Kranju – Goriče. V nesreči je bil po do sedaj zbranih obvestilih poleg kolesarja udeležen neznani voznik z osebnim avtomobilom Audi A4 srebrne barve, ki je prehiteval kolesarja. Kolesar je v manevru voznika padel. Kdor ima informacije o nesreči ali pa se je takrat na tem območju srečal s srebrnim osebnim avtomobilom Audi A4, naj podatke prosimo sporoči kranjskim policistom na telefon (04) 233 46 00 ali na interventno številko 113 oziroma anonimni telefon 080 1200.

Zadnje novice

Sorodne vsebine