13.6 C
Ljubljana
sreda, 27 oktobra, 2021

Ganljivo slovo prijateljev po prometni nesreči: »Aleš Vidic, Rok Ule, počivajta v miru.«

»Aleš Vidic, Rok Ule, počivajta v miru,« je eden od zapisov na družbenih omrežjih v spomin na Vidica in Uleta, ki sta včeraj zgodaj zjutraj umrla v hudi prometni nesreči, ki se je zgodila na cesti Podturn-Črnomelj pri Kočevskih Poljanah.

Po podatkih Policijske uprave Novo mesto je 44-letna voznica osebnega avtomobila znamke hyundai vozila iz smeri Podturna proti Črnomlju. V Kočevskih Poljanah hitrosti vožnje ni prilagodila razmeram na vozišču, na katerem je bilo okoli tri centimetre snega.

(Slika: PU Novo mesto)

Vozilo je začelo zanašati: najprej na desno, nato na nasprotno smerno vozišče, od koder je v tistem iz smeri Črnomlja pripeljal voznik osebnega vozila znamke dacia. Vozili sta silovito trčili, v vozilo dacia pa je trčil še voznik osebnega avtomobila znamke golf.

Na kraju nesreče sta zaradi hudih poškodb umrla sopotnika, dva 41-letnika: Aleš Vidic iz okolice Ivančne Gorice in Rok Ule iz Dvora. Povzročiteljica nesreče, 44-letna B. R., in še pet drugih je bilo ranjenih, tako da so jih odpeljali v novomeško bolnišnico.

Po poročanju Slovenskih novic je bil Aleš Vidic preddelavec pri Akrapoviču (ta je pred leti proizvodnjo iz Ivančne Gorice preselil v Črnomelj), bil je tudi didžej, znan pod psevdonimom Vindy.

Aleš Vidic. (Slika: Facebook)

Zadnje novice

Sorodne vsebine