14.6 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Ga je popadla zlata mrzlica? Z vratu ji je na silo strgal verižico

“Včeraj smo bili obveščeni  o drzni tatvini, ki se je zgodila okoli 17.30 na Mekinčevi  ulici  v  Ljubljani.  Po  do  sedaj  zbranih  obvestilih je bilo ugotovljeno, da je neznani moški od zadaj pristopil do oškodovanke in mu iz vratu  iztrgal  verižico.  Po  dejanju je pobegnil v smeri Povšetove ulice. Opis  storilca:  moški visok okoli 180 cm, star 20-25 let,  močne  postave, kratkih  rjavih  las,  oblečen  v črne kratke hlače, belo majico s kratkimi rokavi. Policisti glede okoliščin kaznivega dejanja nadaljujejo z zbiranjem obvestil,” so nam sporočili iz PU Ljubljana.

 

V  Šiški  je  neznani  storilec  vlomil  v  klet  in  odtujil  štiri  letne pnevmatike. Lastnika je oškodoval za okoli 800 evrov. Na  območju  Bežigrada  je  neznani  storilec vlomil v avtomat za pijačo in povzročil za okoli 100 evrov škode. Na Cesti Franceta Prešerna na Jesenicah je storilec iz odprtega objekta odtujil manjšo količino bakra. Na Grajski cesti na Bledu pa je bilo včeraj dopoldan vlomljeno v stanovanjsko hišo. Lastniki zaenkrat ne pogrešajo ničesar.

V  zadnjih  dveh  tednih  je  neznanec  iz  plovila, ki je bilo privezano v Luciji,  ukradel  izvenkrmni  motor  Honda.  Lastnika je s tem oškodoval za približno 600 evrov. Sledi kazenska ovadba.

Zadnje novice

Sorodne vsebine