9.1 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

(FOTOGALERIJA) Kradli orodje in ga celo fotografirali – ste med oškodovanimi tudi vi?

V  okolici  Krškega je med 13. 5. in 14. 5. nekdo vlomil v gostinski objekt in  odtujil  tobačne  izdelke  in  pijačo. Povzročil je za okoli 1000 evrov škode.

Jeseniški policisti pa so včeraj obravnavali poskus tatvine orodja s trgovine z metanjem čez ograjo. Dejanje osumljenca so opazili zaposleni, ki je potem s kraja zbežal. Policisti so ga izsledili in ga obravnavajo zaradi kaznivega dejanja.

V Mošnjah pa je bil obravnavan poskus vloma v osebni avtomobil. Storilec je vozilo poskušal nasilno odpreti z naviranjem vrat.

Kranjski kriminalisti so pri preiskovanju vlomov pri enem od osumljencev pridobili fotografije več kosov orodja, za katerega sumijo, da je bilo odtujeno oziroma pridobljeno s kaznivimi dejanji. Čas odtujitve zaenkrat ni znan. Fotografije so nastale novembra ali decembra 2018, pri čemer so bila kazniva dejanja lahko izvršena tudi že prej. Orodje je običajno odtujeno iz vozil, kleti, garaž in gradbenih zabojnikov. Pridobljene fotografije si lahko ogledate spodaj v FOTOGALERIJI. Če lastniki predmete prepoznajo kot svoje, naj se osebno oglasijo na Policijski postaji Kranj.

Zadnje novice

Sorodne vsebine