13.1 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

(FOTO) Zalotili tatu koles, ki je bil povrh vsega še krepko nalit na kolesu – ste morda lastnik katerega od ukradenih koles?

Včeraj,  ob  13.40  so  policisti  PP  Rače  obravnavali  tatvino kolesa iz odklenjene drvarnice na Grajskem trgu v Račah. Približno pol ure kasneje so v  Račah  ustavili  37-letnega  moškega,  ki se je prevažal s tem ukradenim kolesom. Kolo so mu zasegli in ga vrnili oškodovancu.

V  nadaljnjem postopku so policisti ugotovili, da je imel osumljeni kolesar v  organizmu  kar  1,35  mg/l  alkohola.  Zato so mu izdali plačilni nalog, pristojnemu  sodišču  pa  bodo  podali poročilo, saj je oškodovanec umaknil predlog za pregon kaznivega dejanja.

PU Maribor pa je tudi sporočila, da so mariborski  kriminalisti med nedavno kriminalistično preiskavo zasegli kolesa na priloženih  fotografijah,  saj  sumijo,  da  so ukradena. Vse, ki bi kolesa prepoznali  kot svoja vabimo, da pokličejo na interventno številko policije 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Lastništvo   koles  se  lahko  dokazuje  na  različne  načine,  ne  samo  z originalnim računom. Morda hranite kakšne fotografije kolesa, morda poznate skrite  poškodbe  ali oznake na kolesu, morda poznate dodatno opremo, morda imate  priče,  ki bi lahko nudilo koristne informacije. Pokličite in dobili boste potrebne informacije.Telefonska številka: 02 222 14 69

Zadnje novice

Sorodne vsebine