18.4 C
Ljubljana
sobota, 24 julija, 2021

(FOTO) Morda prepoznate vlomilce? Policija jih še vedno išče!

Danes ponoči okoli  1.45  so  trije  neznani storilci izvršili vlom v poslovnem objektu  v  Slovenski  Bistrici. Z dejanjem so povzročili za okoli 40.000 – 50.000  evrov  materialne škode. S kraja so pobegnili z osebnim avtomobilom znamke  Audi  A4,  avstrijskega  registrskega  območja. Policisti so vozilo zaznali  na avtocesti A1, ko je vozilo v smeri Murske Sobote. Skušali so ga dohiteti,  a  jim to ni uspelo, ker je voznik vozil s hitrostjo več kot 200 km/h.  Voznik  je  avtocesto  A1  zapustil  na  izvozu  Sveta Trojica, pred naseljem  Gočova  pa  je  zapeljal s ceste, nakar se je vozilo prevrnilo na streho. Potniki so s kraja zbežali.

OPIS VLOMILCEV:
– oseba oblečena v spodnji del trenerke, črne barve in belo bundo s kapuco, s podolgovato črno črto po kapuci, rokavi bunde so črne barve do komolcev, preko ramen je bunda črne barve, ostali deli bunde so bele barve ter obut v športne copate črno-bele barve neznane znamke. Na glavi je imel kapo sive ali črne barve,
– druga oseba je ima sivo kapo, bundo s kapuco črne barve z belim znakom v predelu trebuha, spodnji del trenerke, črne barve, z napisom bele barve na zgornjem delu v predelu stegna, obut v črne športne copati z belimi podplati, nosil je črne rokavice in modro ali vijolično prevleko preko ust in nosu,
– tretja oseba je nosila črno bundo s kapuco in sive rokavice, oblečen je imel sivi pulover in spodnji del trenerke sive barve, preko ust in nosu je imel modro prevleko, obut je bil v bele športne copate.

Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o tem dejanju, ali pa bi kje opazili osebe danega opisa, ali osebe, ki bi bile poškodovane oz. bi imele oblačila umazane od posledic prometne nesreče, zemlje ali trave, prosimo, da o tem takoj obvestijo policijo na interventno telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije.

Zadnje novice

Sorodne vsebine