10 C
Ljubljana
sreda, 14 aprila, 2021

[FOTO IN VIDEO] Škandal! Slovenija postaja kot Švedska – v Domžalah se vrstijo požigi avtomobilov, policija pa ne stori ničesar?!

“V vasi Dob pri Domžalah sta dva fanta, ki ju je posnela kamera, ponoči okoli 3h zjutraj hodila okrog stanovanjskih hiš, in vlamljala v avte. Ukradla sta toyoto yaris in jo čez par ur sežgala. Pravijo policisti, da to delajo za zabavo,” je le del šokantnega zapisa, ki kroži po družbenem omrežju Facebook.

 

Uporabnik Facebooka še razkriva, da je po neuradnih podatkih to že peta tatvina in požig ta mesec. “Policija trdi, da ne more nič storiti, čeprav baje imajo imena in osumljene, pravijo da nimajo dovolj dokazov (niso jih prijeli pri dejanju). Največ, kar lahko storimo, je, da obvestimo javnost, da v okolici Domžal mladoletni mulci brez strahu kradejo in požigajo avtomobile (verjetno še marsikaj drugega, prisotne so tudi droge). Prilagam posnetek in sliko pogorele toyote na prizorišču in avtovleki. DELITE NAPREJ, ker če ne bomo ljudje sami nekaj naredili nas nihče ne bo obvaroval. Naj bo to sporočilo v vednost vsem prisotnim, da naj zaklepajo avtomobile in hiše ter poskrbijo za varnost pri sebi doma!”

Prvotno objavo lahko pogledate tukaj:

 

Vir: facebook

 

Vir: facebook

Posnetek dveh fantov, ki sta očitno podtaknila požar, pa poglejte TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine