10.8 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Fant naše starlete, gre za hčer nekdanjega politika, oropal banko! “Nikoli ga nisem spraševala, koliko zasluži”

Zagotovo se spomnite starlete Anje Jenko, gre za hčerko podjetnika in nekdanjega politika Državljanske liste Janka Jenka. Sedaj je njen fant Mario Pejčić obtožen, da naj bi od januarja do marca 2017 oropal kar tri bančne poslovalnice (eno v Cerkljah, drugi dve v Ljubljani). 

Gorenjski glas namreč poroča, da je priznal rop v Cerkljah, druga dva pa zanikal.

Spomnimo,  v enoto Deželne banke v Cerkljah je Pejčić prišel z imitacijo pištole, ki jo je imel zataknjeno za pas, in pobegnil bogatejši za 7700 evrov. Pejčića je policija izsledila že dva dni kasneje – varnostna kamera ga je posnela, ko se je z BMW X5 pripeljal na kraj zločina. Kmalu se je izkazalo, da je imel avto na lizingu Joel Srbu, ki smo ga spremljali v resničnostnem šovu Bar, večinoma pa naj bi ga uporabljal njegov prijatelj Pejčić, še piše Gorenjski glas.

Njo so podpirali starši
Pejčić je povedal, da je potreboval denar za poplačilo osem tisočakov dolga, ki je še ostal po zaprtju lokala Groš v Grosupljem. Na sodišču se je pojavila tudi Jenkova, ki je po poročanju Gorenjskega glasa razkrila, da se z njegovimi financami ni ukvarjala: “Nikoli ga nisem spraševala, koliko zasluži, mene so podpirali starši.”

Skandal24.si

Zadnje novice

Sorodne vsebine