12.6 C
Ljubljana
nedelja, 26 septembra, 2021

Eni nerodni, drugi pijani v prometu

Včeraj okoli 7. ure je na Dunajski cesti v Ljubljani prišlo do prometne sreče, kjer je padel voznik električnega skiroja, ki se je pri padcu telesno poškodoval. V nesreči je bil udeležen sam. Ko bodo zbrana vsa obvestila bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.

Okoli 7.30 je na Plešičevi ulici v Ljubljani prišlo do prometne nesreče med voznikom osebnega vozila in voznikom motornega kolesa. Voznik osebnega vozila je v križišču pri vključevanju na prednostno cesto izsilil prednost motoristu. Ta je bil v nesreči lažje telesno poškodovan. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog.

Okoli 10.30 je na Pokopališki cesti v Ljubljani prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena kolesarka in voznik osebnega vozila. Kolesarka je pri vključevanju na prednostno cesto v križišču izsilila prednost in trčila v osebno vozilo. Pri tem se je lahko telesno poškodovala. Kolesarki so policisti izdali plačilni nalog.

Okoli 15.30 je na Kajuhovi cesti v Ljubljani prišlo do prometne nesreče v kateri sta bila udeležena kolesarka in voznik osebnega vozila. Slednji je pri zavijanju levo v križišču izsilil prednost nasproti vozeči kolesarki, ki se je pri trčenju lahko telesno poškodovala. Vozniku so policisti izdali plačilni nalog.

Prometni nesreči, voznici pod vplivom alkohola

Danes okoli 6. ure je na Turjaku prišlo do prometne nesreče, v kateri je bila udeležena voznica osebnega vozila. Do nesreče je prišlo ker voznica ni prilagodila hitrosti vožnje in je zapeljala s ceste, kjer je trčila v betonsko ograjo in v drevo. Pri tem se je lahko telesno poškodovala. Policisti so voznici odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0.70 mg/l. Voznici je bil izdan plačilni nalog, začasno ji je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, zoper njo bo podan obdolžilni predlog na sodišče.

Včeraj okoli 16. ure je na Vilharjevi cesti prišlo do prometne nesreče, ki jo je zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji povzročila 44-letna voznica osebnega vozila. Trčila je v osebno vozilo pred seboj, pri čemer ni bil nihče poškodovan. Posredovali so policisti Policijske uprave Ljubljana, ki so v tem času urejali promet na Vilharjevi cesti. Voznica je bila preizkušena z alkotestom, ki je pokazal 0,91 mg/l alkohola v organizmu. Prav tako je bilo ugotovljeno, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo ji je bilo zaseženo, zoper njo pa bo podan obdolžilni predlog na sodišče.

Zadnje novice

Sorodne vsebine