5.6 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Enej izgubil življenje v grozljivi prometni nesreči, družbena omrežja: Počivaj v miru

Poročali smo (TUKAJ) o grozljivi prometni nesreči, ki se je zgodila tik pred polnočjo starega leta.

Na silvesterski večer je ob 23.39 v vasi Gorjansko 18-letni voznik osebnega avtomobila trčil v drevo. Trčenje je bilo tako silovito, da sta dve osebi umrli na kraju nesreče.

Najstnik je osebni avto pripeljal od Brestovice v Gorjansko, kjer je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, v drevoredu zapeljal v levo in trčil v drevo. V vozilu so bili še trije 18-letni fantje in en 17-letnik, vsi doma s Krasa, iz okoliških vasi.

Kot poročajo Slovenske novice, so fantje ob polnoči nameravali potegniti zvonec v gorjanski cerkvi, Zvon namreč po izročilu izpolnjuje želje.  v upanju, da se jim izpolnijo želje v novem letu. Namesto tega so imeli nesrečo nekaj metrov pred cerkvijo.

Potnik na zadnjem sedežu za voznikom je umrl takoj na kraju nesreče, za voznika, ki so ga na kraju tudi oživljali, pa je zdravnik potrdil smrt ob 1.30. Ostale tri potnike so reševalci odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Kot poroča Škandal24, družabna omrežja razkrivajo, da je bil eden od umrlih mladeničev slišal na ime Enej, eden izmed fantov naj bi bil tudi nadarjeni glasbenik.

Zadnje novice

Sorodne vsebine