11.8 C
Ljubljana
sobota, 20 aprila, 2024

Dvojni rop v Medvodah, nato še v Mostah

C. R. 
Včeraj, nekaj pred 10.30, je v pekarno v Medvodah vstopil moški ter z nožem v  roki  od  prodajalke  zahteval  denar.  Ker  mu  denarja ni izročila, je prodajalno zapustil.
Čez  dobre  pol  ure je isti moški vstopil v cvetličarno v Medvodah in prav tako  z  nožem  v  roki  zahteval denar. Ko mu je prodajalka izročila nekaj drobiža,  je  prodajalno  zapustil.  V  dogodku  ni  bil  nihče  poškodovan.
Policisti  še  nadaljujejo  z  zbiranjem  obvestil  za izsleditev neznanega storilca in bodo o okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo. Opis: moški  star med 30 in 40 let, izredno suhe postave, rjavih las, pri sebi je imel nahrbtnik.
Nekaj pred 23. uro so bili policisti obveščeni o ropu v Mostah. Ugotovljeno je bilo, da  je  oškodovanec  pri  tatvini delov kolesa zalotil neznanca in zahteval svoje  predmete  nazaj.  Moški  je nato proti oškodovancu usmeril nož in ga pozival  k pretepu, nato pa se s kraja odpeljal s kolesom. V dogodku ni bil nihče   poškodovan.  Policisti  še  nadaljujejo  z  zbiranjem  obvestil  za izsleditev  trenutno  še neznanega storilca in bodo o okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo. Opis: moški, star med 30 in 35 let, visok okoli 185  cm,  zelo  suhe  postave,  rjavih  las z delno plešo, pri sebi je imel nahrbtnik, ter kolo, na katerem je imel več nakupovalnih vrečk.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine