22.9 C
Ljubljana
sobota, 31 julija, 2021

Dve nesreči na istem mestu; avtomobila sta se prevrnila

Prometne  nesreče.  Gorenjski  policisti so včeraj obravnavali 14 prometnih nesreč,  med  njimi  štiri  s  telesnimi  poškodbami.  Na  avtocesti  se je poškodovala  voznica,  ki  je  z  vozišča  zapeljala v jarek. Dve nesreči s poškodbami so policisti obravnavali v Kranju. V enem primeru gre za nesrečo kolesarja  po trčenju z osebnim avtomobilom, v drugem primeru pa za nesrečo voznika osebnega avtomobila.

Dve  prometni  nesreči, ki so jih včeraj obravnavali škofjeloški policisti, pa sta se včeraj zgodili celo na istem mestu. Gre za »S« ovinek med krajema Poljane  nad  Škofjo  Loko  in Visoko pri Poljanah. Ob 7. uri zjutraj se je voznik  z  osebnim  avtomobilom  prevrnil na streho in se lažje poškodoval.

Opoldan  pa  se je druga voznica na istem mestu z vozilom prevrnila na bok. Obakrat gre za neprilagojeno hitrost vožnje.

Trčenje  treh  vozil  v  mokrih  razmerah  pa  so včeraj na uvozu gorenjske avtoceste  iz smeri Tržiča proti Radovljici obravnavali prometni policisti. Razlog za nesrečo je bil v prekratki varnostni razdalji.

Zadnje novice

Sorodne vsebine