5 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Dve hujši prometni nesreči na območju Celja, ena terjala smrtno žrtev

Piše: C. R.

Včerajšnji dan je zaznamovala tragična prometna nesreča, v kateri je popoldne v Mislinjski Dobravi umrla 81-letna sopotnica v osebnem vozilu. To je letos že četrta žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.  

Včeraj, okoli 14.30 ure, so izven naselja Mislinjska Dobrava obravnavali prometno nesrečo, v kateri je umrla 81-letna sopotnica v vozilu 81-letnega voznika. 81-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil v smeri proti Slovenj Gradcu, je z neznanega razloga, zapeljal v levo in trčil v 34-letnega voznika, ki je pravilno pripeljal nasproti. Vanj je posledično trčila še 43-letna voznica. 81-letni povzročitelj se je v trčenju hudo poškodoval. Druga udeležena voznika sta se v prometni nesreči lažje poškodovala, prav tako so bili lažje poškodovani njuni sopotniki stari 31, 43 in 11 let.

Hudo prometno nesrečo smo okoli 16.30 ure obravnavali tudi izven naselja Pečovnik v Celju. Povzročil jo je 72-letni voznik motornega kolesa, ki je po kolesarski stezi vozil iz smeri Laškega proti Celju in je izven naselja Pečovnik trčil v pešca, ki je po kolesarski stezi hodil v isti smeri. V trčenju sta se oba hudo poškodovala.

Vir: Policijska uprava Celje

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine