11.6 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Drznih tatvin vedno več – tatovi največkrat nastopajo kot lažni telekomunikacijski delavci in so navadno pri svojih podvigih zelo uspešni!

Na območju Policijske postaje Ljubljana Bežigrad so obravnavali drzno tatvino, ki je bila storjena tako, da je za zdaj neznani storilec, ki se je predstavil kot delavec telekomunikacijskega podjetja,  na domu zamotil oškodovanko s pogovorom o izvedbi gradbenih del.

 

Drug storilec je v tem času iz hiše odtujil gotovino in nakit. Nastalo je za okoli 1.500 evrov škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Opis neznanca: moški, star okoli 40 let, oblečen v modra  oblačila.

Policija sicer poroča tudi o številnih vlomih. Na območju Bežigrada je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nahrbtnik in gotovino. Lastnika je oškodoval za okoli 500 evrov. V Šiški je bilo vlomljeno v gostinski lokal, od koder je neznani storilec odtujil gotovino. Nastalo je za okoli 900 evrov škode. Na območju Bežigrada je bilo vlomljeno v gradbeni kontejner, od koder je neznani storilec odtujil orodje. Nastalo je za okoli 2.500 evrov škode.

Na Hrušici na Gorenjskem je bilo včeraj ponoči vlomljeno v objekt. Nastala je  materialna  škoda.  Lastniki  ne  pogrešajo ničesar. Na Blaževi ulici v Škofji  Loki  in  na Hujah pa so policisti obravnavali poškodovanje na dveh osebnih avtomobilih.

Policisti so v ponedeljek v okolici Tržiča po prijavi suma tatvine bakrenih delov na objektu obravnavali Radovljičana, ki je  utemeljeno  osumljen  kaznivega  dejanja  tatvine.  Osumljenec  je  bil izsleden  blizu  kraja  kaznivega  dejanja.  Predmete  manjše  vrednosti so policisti zasegli. Za dejanje ga bodo kazensko ovadili.

Zadnje novice

Sorodne vsebine