6.3 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Drzne tatvine se vrstijo, občani pa nasedajo vedno istim trikom

Policijska uprava Ljubljana je bila včeraj obveščena o drzni tatvini, ki je bila izvršena preko vikenda v okolici Domžal. Neznani storilec je na domu zamotili oškodovanca s pogovorom o izvedbi gradbenih del. Drug storilec je med tem iz hiše odtujili gotovino in nakit, ter tako lastnika oškodoval za nekaj tisoč evrov. Policisti glede okoliščin kaznivega dejanja nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Opis storilca: moški star okoli 30 let, visok 170 cm, suhe postave, črnih kratkih las, neobrit.

 

V centru Ljubljane je bilo vlomljeno v prostore društva, od koder je neznani storilec odtujil glasbeno in računalniško opremo. Nastalo je za okoli 1300 evrov škode.

V centru Ljubljane je bilo vlomljeno v trgovino, od koder je neznani storilec odtujil gotovino. Nastalo je za okoli 1200 evrov škode. V Mostah je bilo vlomljeno v gradbeni kontejner, od koder so odtujili opažne plošče, vrtalnik in rezilki. Povzročili so za okoli 2000 evrov škode.

V Čičarah so kranjskogorski policisti obravnavali vlom v stanovanje. Vlomljeno je bilo skozi balkonska vrata. Odtujen je bil TV sprejemnik. V kraju Pševo pa je bilo vlomljeno v osebni avtomobil. Odtujena je bila denarnica z gotovino, ki jo je lastnik pustil v vozilu.

Policisti   Policijske postaje Logatec pa iščejo lastnike ukradenih koles. Za vse informacije se lahko obrnete na: Policijsko postajo Logatec, Tržaška cesta 15, 1370 Logatec, Telefon: (01) 750 80 20.

Zadnje novice

Sorodne vsebine