4.7 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Drzne tatvine se ponavljajo, tokrat se je zgodila v Notranjih Goricah

Policisti so bili včeraj obveščeni o drzni tatvini, ki je bila izvršena v Notranjih Goricah. Neznani storilec je na domu zamotili oškodovanca s pogovorom o izvedbi gradbenih del. Drug storilec je med tem iz hiše odtujili nakit in gotovino, ter tako lastnika oškodoval za nekaj tisoč evrov. Opis storilca ni znan. Policisti glede okoliščin kaznivega dejanja nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

 

Na Viču je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 2.000 evrov. V Šmartnem je bilo vlomljeno v novogradnjo, od koder je neznani storilec odtujil gradbeni material. Lastnika je oškodoval za okoli 3.000 evrov. V Mostah je bilo vlomljeno v klet, od koder je neznani storilec odtujil orodje. Lastnika je oškodoval za okoli 200 evrov. Na območju Bežigrada so neznanci vlomili v trgovino in odtujili cigarete. Po prvi oceni je nastalo za okoli 2.000 evrov škode. Na območju Bežigrada in Most so neznanci vlomili v tri gradbene zabojnike in odtujili različno orodje. Nastalo za nekaj tisoč evrov škode.

Na Likozarjevi ulici v Kranju je bilo v ponedeljek med 18.45 in 19.30 vlomljeno v stanovanjsko hišo. Odtujen je bil denar. Dejanje je bilo prijavljeno včeraj.

V Krškem je nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi balkonska vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil ni ničesar, z vlomom pa je povzročil za okoli tisoč evrov škode. V noči na 19. 11. je v gozdu v Črmošnjicah neznanec z gozdnega traktorja odtujil šest verig, orodje in okoli 40 litrov goriva. V Šmarjeških Toplicah je neznanec skozi oikno vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil ni ničesar, z vlomom pa je povzročil za okoli tisoč evrov škode. V kraju Perudina na območju PP Črnomelj je nekdo skozi vrata vlomil v počitniško hišo. Razmetal je notranjost objekta in po oceni osškodvancev povzročil za okoli 3000 evrov premoženjske škode. Okoliščine policisti še preiskujejo.

Policisti Policijske postaje Slovenska Bistrica pa so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo. Opravili so ogled in ugotovili, da je neznani storilec odtujil gotovino ter računalnik. Z dejanjem je nastala premoženjska škoda za okoli pet tisoč evrov.                                       

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine