22 C
Ljubljana
sobota, 10 junija, 2023

Drzne tatvine ponovno nazaj!

Piše: Kronika24ur.si

Včeraj so bili na PU Ljubljana obveščeni, da je v petek okoli 13. ure, do stanovanja v Mostah pristopila neznana ženska, ter oškodovanki pričela ponujati prodajo terapevtskih pripomočkov.

S to pretvezo je vstopila v njeno stanovanje, ter ji med prikazom delovanja z vratu vzela verižico, nato pa še gotovino iz denarnice in s kraja odšla. Povzročila je za okoli 1000 evrov materialne škode.

Gre za žensko staro okoli 50 let, srednje postave, črnih dolgih las, oblečena je bila v bele hlače in belo bundo.

Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o vseh okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.

So pa v zadnjih dneh policisti obravnavali še slednje primere s področja kriminalitete.

V zadnjem tednu dni je neznani storilec v Padni odtujil avtomobilsko prikolico na kateri je imel oškodovanec nameščen panj s čebelami. Škode je za približno 1.000 evrov. Policisti o storilcu kaznivega dejanja še poizvedujejo, sledi mu kazenska ovadba.

V Šiški je bilo vlomljeno v svečomat, od koder so bile odtujene sveče. Skupna škoda znaša okoli 400 evrov.

Na delovišču Regionalne ceste v Podgorju pri Slovenj Gradcu so obravnavali poškodovanje prometne signalizacije. Storilec je lastnikom povzročil za okoli 800 € škode.

V Javorniku, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, so obravnavali vlom v klet. Storilec je ukradel več različnega električnega orodja.

V Suhadolu, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, so obravnavali vlom v počitniško hišico. Storilec je ukradel več kosov nakita.

Na parkirišču Ulice Dušana Kvedra v Šentjurju je neznani storilec z ostrim predmetom na osebnem vozilu naredil več risov. Iz blagajne trgovine v trgovskem centru v Celju je neznani storilec ukradel 1.300 €.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine