15.9 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Drzna tatvina v ljubljanskem BTC, v neposredni bližini slovenskega parlamenta pa rop

V petek, 26. 7. 2019, okoli 21. ure smo bili obveščeni o drzni tatvini na Šmartinski cesti v Ljubljani. Dve za zadaj še neznani storilki sta v trgovini obstopili oškodovanko, ki si je ogledovala artikle, pri tem pa ji, tako da oškodovanka ni niti opazila iz torbice odtujile denarnico z vsebino. Lastnico sta oškodovali za okoli 150 evrov.

Danes okoli 5. ure sta dva neznana storilca na Šubičevi ulici v Ljubljani pristopila do oškodovanca, ga porinila po tleh in mu odvzela denarnico, ki jo je imel v žepu. Oškodovanec pri tem ni zadobil telesnih poškodb, storilca pa sta ga oškodovala za približno sto evrov. Policisti z zbiranjem obvestil še nadaljujejo.

V Želimljah je bilo vlomljeno v nenaseljen objekt, od koder je neznani storilec odtujil akumulator. Materialna škoda znaša okoli 1000 evrov. V Domžalah je neznani storilec vlomil v hišo in iz nje odtujil nakit in gotovino. Materialna škoda znaša okoli 1100 evrov. V Dragomerju je neznani storilec vlomil v hišo in iz nje odtujil nakit in gotovino. Materialna škoda znaša okoli 650 evrov. V Šiški je neznani storilec vlomil v hišo in iz nje odtujil nakit in gotovino. Materialna škoda znaša okoli 1000 evrov. Na območju Centra mesta je neznani storilec vlomil v stanovanje in iz njega odtujil nakit in gotovino. Materialna škoda znaša nekaj tisoč evrov. Na območju Bežigrada je bilo vlomljeno v klet, od koder je bilo odtujeno dvoje gorskih koles znamke Nakamura. Materialna škoda znaša okoli 350 evrov. Na območju Bežigrada je bilo vlomljeno v klet, od koder je bilo odtujeno kolo znamke Fuji. Materialna škoda znaša okoli 1000 evrov. V Mostah je neznani storilec vlomil v gostinski objekt in iz njega odtujil menjalni denar. Materialna škoda znaša okoli 500 evrov. V okolici Ribnice je bilo vlomljeno v gostinski objekt, od koder je bil odtujen sef. Materialna škoda znaša okoli 1700 evrov. V Centru je bilo vlomljeno v avtomat s hrano in pijačo. Odtujenih je bilo več prehrambnih artiklov. Materialna škoda znaša okoli 800 evrov. V Šiški je neznani storilec vlomil v gradbeni kontejner, od koder je odtujil več kosov orodja. Materialna škoda znaša več tisoč evrov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine