19 C
Ljubljana
sreda, 22 maja, 2024

Drzna tatvina pred bančno ustanovo v Postojni

Včeraj (torek, 26. 6. 2018) so bili policisti Policijske uprave Koper malo pred 15. uro obveščeni o drzni tatvini pred bančno ustanovo v Postojni.

 

Neznani storilec je oškodovancu z ramena iztrgal torbo, v kateri je imel večjo vsoto denarja, in zbežal. Za osumljencem so stekli občani, vendar jim je pobegnil. Na podlagi koristnih informacij, ki so jih občani takoj nudili policistom s klici na interventno številko 113 (smer bega, opis storilca), je bilo ugotoljeno, da naj bi pri drzni tatvini sodelovala dva storilca, od katerih je bil eden prijet.

Gre za 39-letnega moškega iz Postojne, ki je pri sebi imel torbo z vsem denarjem. Bil je pridržan, policisti pa intenzivno zbirajo dokaze in informacije s ciljem izsleditve in prijetja sostorilca. “Zahvaljujemo se občanom, ki so nudili informacije o storilcih, saj je njihova pomoč nedvomno pripomogla k prijetju enega storilca, prav tako pa bodo njihove informacije v pomoč pri identificiranju in prijetju sostorilca,” so zapisali pristojni oliciji.na policiji.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine