14.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Drzna tatvina in vlomi

Včeraj nekaj pred 21. uro je bila PU Ljubljana obveščena o drzni tatvini v bližini Vojkove ceste v Ljubljani. Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da je storilec pristopil do oškodvanke in ji iz košare nakolesu, s katerim je stala pred križiščem, odtujil torbico z vsebino.

 

Opis storilca:moški,nvisok med 170 in 175 cm, suhe postave, oblečen v siva oblačila, na glavi je nosil kapo. Policisti z delom nadaljujejo.

Vlomi:

Policisti so na območju PU Ljubljana obravnavali 10 vlomov, v štirih primerih je ostalo pri poskusu. Neznanci so vlomili v hišo za Bežigradom in na Viču, od koder so v obeh primerih odtujili nakit. V Šiški so iz stanovanja odtujili zlati pečatni prstan. Na Viču in v Mostah so neznanci vlomili v dve kleti in odtujili dve kolesi.

Za Bežigradom so vlomili v prostore gostinskega lokala in nato v igralni avtomat, iz katerega so odtujili denar.

Nekaj po 22. uri so bili policisti obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Kosezah, kjer naj bi storilca bila še na kraju. Oba storilca sta bila na kraju prijeta, odvzeta jima je bila prostost. Policisti v zvezi kaznivega dejanja velike tatvine s preiskavo nadaljujejo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine