17.9 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

Državljan Italije povzročil prometno nesrečo

Včeraj, ob 14.30, so policisti obvravnavali prometno nesrečo na odcepu za Hotično. Pozročil jo je državljan Italije, ki je zaradi nepravilne strani vožnje trčil v dve vozili. Ženska v drugem vozilu je bila v nesreči lažje poškodovana. Izdan mu je bil plačilni nalog.

 

Ob 17.48 je 59-letna voznica v Kopru z avtomobilom zapeljala izpred zdravstvenega doma proti športni dvorani. Ko je z vozilom pripeljala do križišča, pri vključevanju v promet na prednostno cesto ni pustila mimo vseh vozil, katerih pri prečkanju prometnega pasu z vožnjo seka. Takrat je po prednostni cesti proti križišču na Ljubljanski cesti pravilno pripeljal policist na službenem motornem kolesu, ki je, da bi preprečil trčenje, zaviral, padel na levi bok in skupaj z motornim kolesom trčil v levi bok osebnega avtomobila. Policist se je pri padcu poškodoval, odpeljali so ga v SB Izola. Povzročiteljici sledi plačilni nalog.

Dopoldan je na Piranski v Kopru 41-letni državljan Češke odvzel prednost 15-letniku z mopedom. Čeh je plačal globo, moped pa so policisti zasegli, ker je pedelan.

Zadnje novice

Sorodne vsebine