11.8 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Drogirana kolesarka kolovratila po cesti, zaradi nje je voznik avtomobila zapeljal s ceste

Gorenjski  policisti  so  v  minulih  dveh  dneh obravnavali štiri prometne  nesreče  s  telesnimi  poškodbami. Najhuje se je v petek popoldan poškodoval mopedist v Leskovici. Zaradi neprilagojene hitrosti je zdrsel po strmem   pobočju.   Vozniškega   dovoljenja   nima,   prav  tako  je  vozil neregistriran  moped.  Reševanje so izvedli škofjeloški gorski reševalci, s kraja pa je bil odpeljan z vojaškim helikopterjem.

Lažje  pa  so  bili  udeleženci  poškodovani v treh nesrečah. Na Laborah je včeraj  opoldan  voznik  osebnega avtomobila trčil v motorista in kombi, ki sta  stala bila pred njim. Zvečer so na Jesenicah obravnavali mopedista, ki je  zaradi kombinacije alkohola (0,67 mg/l) in hitrosti padel na makadamski površini.  V  Podljubelju  pa  so  policisti ob 19. uri obravnavali prijavo oplazenja  pešca.  Neznani voznik naj bi okoli 17.30 vanj trčil v vzvratnim ogledalom in ga lažje poškodoval. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

Kranjski policisti so včeraj pozno zvečer obravnavali kolesarko, ki   je  pred  voznikom  avtomobila  nenadoma  spremenila  smer  vožnje  in povzročila  prometno  nesrečo  z  materialno škodo. Med umikanjem je voznik poškodoval svoj avtomobil. Brez njegovega manevra bi trčil v kolesarko.

Vsako  tako trčenje pa pomeni telesne poškodbe. Kolesarka je bila pozitivna na  hitri  test  za  prepovedane  droge,  strokovni  pregled  je odklonila, policisti  pa  jo  obravnavajo še zaradi povzročitve nesreče in vožnje brez luči.

Zadnje novice

Sorodne vsebine