18.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 4 julija, 2022

Delavcu spodrsnilo pri tem pa je padel okoli 6 metrov v globino

Piše: C. R.

V petek, okoli 22. ure so bili obveščeni o pretepu med nekaj osebami na območju Šiške. Doslej je bilo ugotovljeno, da je prišlo do spora med dvema skupinama oseb, ki je prerasel v pretep. V dogodku sta bili dve osebi poškodovani. Ena lažje, druga huje. Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil za razjasnitev okoliščin samega dogodka in bodo o ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.

V soboto, okoli 6.30 so bili obveščeni o požaru v objektu v Novi vasi (Bloke). Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec vlomil v objekt, od koder je odtujil nekaj deset evrov gotovine, nato pa v notranjosti zanetil požar. Požar, ki je uničil del notranjosti je ugasnil sam, je pa kljub temu nastalo za okoli 20.000 evrov materialne škode. Policisti še zbirajo obvestila za izsleditev neznanega storilca in bodo o vseh ugotovljenih dejstvih obveščali pristojno državno tožilstvo.

Včeraj, okoli 13.30 so bili obveščeni o delovni nesreči na območju Medvod. Ugotovljeno je bilo, da je delavcu pri opravljanju del na strehi spodrsnilo pri tem pa je padel okoli 6 metrov v globino. Osebo so hudo poškodovano s helikopterjem odpeljali v UKC Ljubljana. Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska uprava Ljubljana

Sorodne vsebine