5.1 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Danes ponoči so vlamljali kot po tekočem traku

Na območju Ljubljane so sinoči in danes ponoči vlamljali kot po tekočem traku. Tako je bilo v  Šiški   vlomljeno  v  stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil gotovino. Škoda znaša okoli 300 evrov.

V  Centru  je  bilo  vlomljeno  v  stanovanje, od koder je vlomilec odtujil nakit. Škoda znaša okoli 400 evrov, prav tako v Centru  je iz drugega stanovanja izginil inventar in je nastala škoda za okoli 700 evrov. Za  Bežigradom  je  bilo  vlomljeno v stanovanje, od koder je bila odtujena gotovina in ročna ura. Škoda znaša okoli 1000 evrov. V  centru  Ljubljane  je  nekdo vlomil v poslovne prostore in iz njih odtujil žensko torbico z vsebino. Škoda znaša okoli 500 evrov. Na  območju  Domžal je bilo vlomljeno v poslovne prostore, od koder je bilo odtujeno električno orodje v vrnekaj tisoč ednosti evrov.

Na  območju Cerknice je bilo vlomljeno v skladišče, od koder je bil odtujen del varnostne opreme. Škoda znaša okoli 300 evrov. Na  območju Viča je bilo vlomljeno v gradbeni kontejner iz katerega je bilo odtujeno orodje in gradbeni material, povzročena škoda znaša oko 2600 evrov. Na območju Kamnika pa so vlomili v gradbeni kontejner, od koder je bilo odtujeno orodje. Škoda znaša okoli 1100 evrov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine